Jador, adevărul despre bătaia pe care a încasat-o pe litoral. De la ce a pornit totul, de fapt: „Nu era iubita mea”/ VIDEO

 

Jador și Mario Fresh au fost implicați într-un scandal pe litoral, din care au ieșit cam... șifonați. Altercația a avut loc în parcarea clubului în care au petrecut până dimineața, iar după ce s-a scris că motivul bătăii încasate a fost din cauza lui Jador care a flirtat cu iubita unuia dintre agresori, artistul a venit în emisiunea „Showbiz Report” ca să dezvăluie de la ce a pornit totul, de fapt.

Jador a mărturisit că totul a pornit din neant pentru că nici el, nici Mario Fresh nu îi cunoșteau pe agresori. Se pare că manelistul nu îi văzuse nici măcar în club, motiv pentru care nu știe exact de ce au fost victimele bătăii.  

„A venit unu la mine <hai să te bat> și eu am zis <nu>. M-a înjurat. Nici nu știu dacă a fost în club. Nu am vorbit cu nici o fată în club. Eu muncesc de-mi sar capacele și nu pot să-mi plătesc o nota? Noi nu îi cunoșteam pe acei băieți. Erau fete la masă dar nimeni nu se cunoștea cu nimeni”, a explicat Jador, la emisiunea Showbiz Report, de pe Antena Stars.

Ba mai mult de atât, artistul a infirmat zvonurile precum că ar fi flirtat cu vreo fată străină în club, dat fiind că el era însoțit de o altă domnișoară.

„Eram cu o fată la mare dar nu era iubita mea. O respect foarte mult, și am simțit ceva pentru ea. E o fată de care îmi place foarte mult. Mie îmi plac mai multe fete. Nu e nicuna pe care să o vreau, momentan”, a mărturisit artistul momentului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest