Jador, alianță periculoasă cu celebrul Culiță Sterp în lupta cu Vulpița, pentru numărul 1 în trending! VIDEO

 

Războiul dintre Jador și Vulpița devine tot mai aprig! Manelistul și-a adus întăriri pentru a-și recâștiga supremația. Și nu pe oricine! Ci chiar pe celebrul Culiță Sterp!

Jador „a dat moda” în trending-ul românesc, dar asta nu pentru mult timp. Cântărețul a fost detronat de Vulpiță. Și chiar dacă este unul dintre cei mai în vogă artiști la ora actuală, cu mii de fani în toată țară, mare i-a fost mirarea când a fost dat jos din clasament de prima piesă lansată de Vulpiță.

O vreme cei doi s-au tot luptat pe primul loc, motiv pentru care, pe parcursul „războiului” și-au tot trimis mesaje în care s-au atacat unul pe celălalt. Lucrurile s-au schimbat cu rapiditate, astfel că Vulpița a pierdut în fața lui Jador, lucru care nu prea i-a convenit.

Invitată în cadrul matinalului de la Antena Stars, Veronica Stegaru l-a catalogat pe manelist drept „dușmanul ei”, iar cât despre o posibilă colaborare între cei doi, nici nu poate vorba.

”Nu vreau să cânt cu Jador, pentru că el este pe locul 1 și vreau ca el să fie pe locul 2. E dușmanul nostru. Și nici cu Michael Jackson, nici cu Vârciu, nici cu Andrei Ștefănescu, dar vreau cu Tzancă Uraganul.”, a spus ea în direct. 

Iar pentru că Jador și-a dorit să rămână locul 1 în trending a apelat la ajutorului unui bun prieten! Cântărețul și Culiță Sterp și-au unit forțele pentru a o anihila pe Vulpița de pe primul loc din trending, definitiv!  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest