Jador, declarație bombă de la cununia Claudiei Puican cu Armin Nicoară: „Eu nu cred că mă însor niciodată”

 

Manelistul a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars că nu are de gând să-și lege destinul pe veci cu o femeie. Cum și-a argumentat artistul poziția.

 

Jador a fost unul dintre invitații vedetă ai petrecerii de cununie dintre Armin Nicoară și Claudia Puican. În fapt, prezența lui a fost surpriza pe care logodnica i-a făcut-o saxofonistului. În exclusivitate pentru Antena Stars, Jador a dezvăluit că nu se vede vreodată în ipostaza în care este acum instrumentistul și a explicat și de ce.

 

„Nu am găsit fata care să mă înțeleagă. Este greu să găsești o fată care să stea cu un băiat care este plăcut de multe fete, pentru că fetele știu să atragă atenția. Eu nu am cum să atrag atenția, decât prin cum sunt eu și alte lucruri. Dacă o femeie poate să înțeleagă cum sunt eu, să înțeleagă doleanțele mele și modul meu de a fi, poate să înțeleagă că eu pot fi un soț fidel, iubitor și că doar gura este de mine. Nici eu nu cred că mă însor!”, a declarat Jador.

În această vară, manelistul s-a afișat cuAlexandra Dobia, o cunoscută tiktokeriță din Iași, însă acum a declarat că nu a fost o relație serioasă, întrucât tânăra nu a știut să-i fie alături în momentele de suferință, fapt essential pentru cântăreț. „Nu sunt într-o relație serioasă 100%, nu am un om cu care să-mi petrec zilele, zi de zi, un om căruia să-i împărtășesc din durerile mele, ceea ce este foarte important. La un moment dat o să vină și acea persoană”, s-a justificat cântărețul de manele.

 

El susține că nu vârsta fragedă a fetei a fost impedimentul din relație: „Nu! Sunt niște fete de 20 de ani care au o mentalitate cu mult dezvoltată față de cele de 35 de ani. Nu despre asta este vorba, nu despre vârstă și capacitățile noastre, ci este vorba despre acel ceva care lipsește. Eu momentan nu pot să fiu concentrat pe o fată, nu am timp, nu am timp nici să mă însor”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest