Jador, despre problemele de sănătate pe care le are: „Am mai făcut o data tratament, dar probabil a reapărut…”

 

Cunoscutul manelist s-a pozat cu masca pe oxigen pe față și a declarat că a leșinat la un concert.

 

Jador nu trece prin cea mai fericită perioadă. La mijlocul lunii, artistul și-a îngrijorat fanii atunci când a postat o fotografie cu o mască de oxigen pe figură. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai bun site de știri mondene din țară, manelistul a dezvăluit că își va face o serie de controale medicale, întrucât starea lui de sănătate a ajuns să-l îngrijoreze.

 

De altfel, nu doar pe el îl frământă problemele de sănătate, ci și pe sora lui Camelia Dumitrache, care nu a mai stat pe gânduri și a hotărât să acționeze. În consecință, aceasta i-a stabilit deja artistului o serie de controale la clinici de specialitate pentru depistarea problemelor cu care se confruntă.

 

Jador a mai declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro că a leșinat pe scenă. El apreciază că toate aceste stări sunt generate de virusul helicobacter, cu care s-a confruntat și în trecut. Însă supozițiile vedetei contrează mai puțin, important este diagnosticul pe care-l vor pune specialiștii în domeniu.  

 

”Am niște probleme, s-au adunat niște probleme. O să mă duc la doctor, mi-a făcut sora mea programare și o să vedem despre ce e vorba. Și la concerte mi-a venit să leșin, am leșinat, de la niște probleme, le-am mai avut. Am avut și helicobacter, nu știu... sper să fi trecut și să nu fi reapărut. Am mai făcut o dată tratament, dar probabil a apărut din nou”, a spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest