Jador, filmat pe ascuns în timpul unei partide de amor: „Știam ce avem de făcut”/ VIDEO

 

Jador a fost devenit, fără voia sa, protagonistul unui clip XXX! Actorul a fost filmat pe ascuns de fosta iubită, în timpul unei partide de amor. Iar pentru că nu se aștepta nicio clipă la gestul fetei, în momentul în care a văzut înregistrarea, a rămas înmărmurit.

Nu este de mirare de ce Jador nu își găsește o parteneră în care să aibă încredere deplină. În urmă cu ceva timp, artistul a devenit „actorul” propriul film de dragoste. În cadrul emisiunii „Jador Adevărat” de pe Antena Stars, manelistul a dezvăluit că a fost filmat în timpul unei partide de amor, chiar de femeia cu care a întreținut relații sexuale, fără să își dea consimțământul.

Potrivit spuselor sale, în momentul în care a văzut filmarea a fost dezamăgit, dat fiind că domnișoara fusese ajutată de către el de nenumărate ori atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, însă a fost „răsplătit” așa cum nu și-ar fi închipuit vreodată.

„Am fost, că sunt și eu băiat până la urmă, să mă întâlnesc cu o fată. Am fost și m-am întâlnit cu ea, direct pe... nu pe romantism. Știam ce avem de făcut. M-a filmat în timp ce... M-a înregistrat. Am ajutat-o cu multe chestii pe fata aia. I-am oferit job-uri, că era prietena mea până la urmă. Un fel de prietenă”, a povestit manelistul la „Jador Adevărat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest