Jador, luat la rost de Ruby! De ce a enervat-o la culme celebrul cântăreț: „Puteai să mai stai câteva zile”

 

Jador a fost luat la rost de Ruby pe rețelele de socializare. Artista s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume, după ce cântărețul a enervat-o la culme!

Noua piesă a lui Ruby este o colaborare de senzatie cu Florin Salam și Costi Ioniță. Piesă cu care bruneta a intrat direct pe locul 1 în trending-ul românesc. Nu a rezistat prea mult acolo, însă, pentru că imediat Jador a devansat-o și s-a cocoțat pe primul loc.

Cântăreței nu i-a picat deloc bine această veste și a ținut să îi transmită un mesaj colegului ei de breaslă: „Tocmai am verificat și eu YouTube-ul, pentru că ieri nu am verificat loc. Am văzut că încă suntem pe locul 2 în trending cu „Rapido”. Sunt tare bucuroasă, tare, tare bucuroasă. Aia e, mi-a luat Jador locul 1”, a mărturisit Ruby la un InstaStory.

Multă lume s-a întrebat de ce „Regele Manelelor” din România nu a avut parte de un moment mai consistent în piesa Rubynei, iar aceasta a ținut să lămurească și acest aspect și l-a lăudat pe Salam pentru piesa făcută împreună.

„Care mă întreba de ce nu cântă Florin mai mult, uite nu cântă pentru că a trebuit să cânte fix cât a trebuit să cânte. Așa a vrut Forța Costi Ioniță, știe el mai bine, și în plus, de la Salam am luat fix treaba aia unică în lume, unică pe planeta Pământ, pe care doar el o face. Felul ăla în care cântă el, nu cântă nimeni.” a mai spus Ruby la un InstaStory.

Atât piesa lui Ruby, cât și al lui Jador sunt produse de Costi Ioniță și sunt un imens succes. De la revenirea în țară, Costi a revoluționat industria muzicală din România prin colaborările inedite pe care le propune. O altă colaborare produsă de el este cea a Annei Lesko și a lui Culiță Sterp, o combinație taaare interesantă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest