Jador, mai îndrăgostit ca niciodată! Cu ce se ocupă noua iubită a manelistului: „Îmi place de o fată, ce să zic!”

 

Cunoscutul manelist a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars că iubește din nou. El spune că este în relație cu noua parteneră de aproximativ 2 luni.

 

Jador are o nouă parteneră. Timp de două luni a ținut relația departe de ochii curioșilor, dar a considerat oportun acum să vorbească despre iubita lui. Artistul și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele unei tinere virale pe Tik Tok. În exclusivitate pentru Antena Stars, faimosul cântăreț de manele a oferit primele declarații emoționante despre noua lui iubită. Jador a mărturisit că a plecat în Madrid, Spania, unde a petrecut timp de o săptămână alături de noua sa iubită. Cântărețul este foarte fericit și nu se mai ascunde, recunoaște că iubește din nou, după o perioadă lungă în care a fost singur.

 

„Mi-am petrecut vreo săptămână cu ea, mâine cred că vine iar să mă întâlnesc cu ea. Îmi place de o fată, ce să zic. Stau cu ea de vreo două luni”, a spus cântărețul, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Celebrul artist se iubește cu o tânără din Spania pe nume Alexandra Dobbia. Tânăra are mii de urmăritori pe aplicația Tik-Tok, asta după ce bunica ei, ''Bunica Gherghina'', a devenit virală.

 

Jador este de părere că oricine greșește în această viață și nu se ascunde după degete:„Voi și oamenii care se uită la treburile astea, voi niciodată n-ați făcut asta? Nu vorbiți, n-ați înșelat niciodată, nu vorbiți urât, voi nici nu nimic, mai ales femeile cum se duc afară levănțică. Să o dau pe aia dreaptă, suntem oameni, greșim și mie îmi place să greșesc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest