Jador, relație în pandemie! Cu cine și-a petrecut timpul în carantină: „Mi-a făcut mâncare de șase ori”/ VIDEO

 

Deși acum este în topul celor mai râvniți burlaci din România, în urmă cu câteva luni, Jador împărțea aceeași locuință cu o femeie pe care nu a mai menționat-o până acum. Se pare că artistul a avut o relație de trei luni în pandemie, însă povestea de dragoste nu s-a încheiat deloc bine.

În cadrul emisiunii „Jador Adevărat”, manelistul a mărturisit că a avut o relație de trei luni cu o domnișoară și a dezvăluit si care a fost motivul din cauza căruia nu a mai mers. Potrivit spuselor lui Jador, se pare că fosta iubită nu știa să gătească atât de bine, lucru care l-a făcut să se distanțeze de aceasta.

„În pandemia am stat cu una trei luni în casă și mi-a făcut mâncare de șase ori. I-am zis să îmi facă o ciorbă și i-a ieșit fasole scăzută. Dacă aș avea o nevastă care știe să gătească, m-aș însura. Eu am cheltuit în pandemie numai 180 de milioane doar pe mâncare.” a dezvăluit manelistul în cadrul emisiunii “Jador Adevărat”

Mai mult decât atât, artistul a povestit cu lux de amănunte despre momentul în care a fost protagonistul unui moment total neplăcut, după ce fosta lui iubită i-a tăiat sacoul cu care trebuia să se îmbrace la filmarea videoclipului “Arde-mă baby” cu Alex Velea.

”Când mă duc era un sacou, cel mai scump sacou al meu era tăiat pe jumătate. L-a tăiat ea, fata cu mâncarea.”, a spus cântărețul la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest