Jador și Mario Fresh, în fața anchetatorilor, din nou! De ce au fost chemați la Poliție

 

Jador și Mario Fresh au fost chemați să se prezinte, din nou, în fața anchetatorilor de la Poliția Mamaia. Motivul are legătură cu scandalul de proporții în care au fost implicați, în urmă cu un weekend.

Jador și Mario Fresh se vor prezenta în fața anchetatorilor din Constanța, joi, pe data de 18 iunie, potrivit unor surse citate de Antena 3. Motivul ar fi acela că trebuie să ofere amănunte despre întâmplarea de weekend-ul trecut, când au fost agresați de patru indivizi, în parcarea unui club din Mamaia.  Pe lângă oferirea detaliilor, Mario Fresh și Jador vor fi puși față în față cu agresorii pentru a-i identifica.

În dimineața cu pricina, cei doi au apelat serviciul de urgență 112 pentru a-i reclama pe bătăuși, iar după ce au depus plângerea contra lor la Polție, au declarat că nu îi cunoșteau pe cei patru indivizi care i-ar fi agresat.

Jador s-a ascuns de frică în boscheți

Două dintre apropiatele lui Jador au facut mărturisiri jenante la adresa manelistului. Se pare că totul ar fi început din momentul în care Jador ar fi refuzat mai multe fete să facă fotografii cu ele. După ce au fost refuzate într-un mod neplăcut, fetele s-au întors la masa lor unde erau mai mulți bărbați.

La sfârșitul petrecerii, unul dintre ei s-ar fi ținut după manelist și grupul lui la ieșirea din club, însă acesta, de frică ar fi început să fugă și să se ascundă în boscheți. Mai mult decât atât, potrivit acelorași surse, în momentul în care a ajuns la audieri, Jador avea ciulini pe hainele lui.

„Jador alerga și țipa să-l lase în pace. Georgiana s-a speriat foarte tare și de frică s-a ascuns într-un șanț. Ea când s-a dus la secția de poliție să dea declarații avea iarbă și în păr și în gură, peste tot. Jador era plin de ciulini că și el s-a ascuns”, au mai spus vloggerițele. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest