Jean de la Craiova își laudă soția și familia: „Fără ei nu aș fi ajuns aici!”

 

Jean de la Craiova povestește cum a început cariera sa și cât de mult l-a susținut soția sa de-a lungul anilor. Într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, cântărețul de manele a vorbit despre filmarea primului său videoclip, care a avut loc pe stradă pentru că nu avea posibilitatea să-și cumpere aparaturi de ultimă generație. Jean de la Craiova a spus: „Filmam pe stradă, nu erau condițiile astea, nu erau aparatele astea și încercam să dăm lumii, să coafăm, să cosmetizăm imaginea, clipurile. Cred că a ajuns la un nivel foarte mișto!”

În plus, artistul a subliniat faptul că el își schimbă mereu stilul, adaptându-se la fiecare petrecere și că are nevoie de un echipament specific, la fel ca un instalator sau un muncitor pe șantier. Jean de la Craiova a vorbit și despre soția sa, afirmând că a învățat multe lucruri de la ea în cei peste 25 de ani de căsătorie. Artistul susține că soția sa l-a susținut permanent și a stat lângă el chiar și atunci când s-a ocupat și de copiii lui, iar acest lucru a fost esențial pentru cariera și viața sa.

„Când spui credință, spui îndreptare, adică totul numai spre bine. Dacă nu ai jumătatea ta sau omul de lângă tine nu-l ai, să te țină în frâu, să te aranjeze și să îți explice, atunci n-ai cum să reziști atâția ani și e pe căi mai păcătoase, ești influențat atunci când ieși din casă. Dacă ai familia lângă tine, atunci o iei mai drept”, a declarat Jean de la Craiova în finalul interviului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest