Jean Gavril este tătic de fetiță! „Încă încerc să înțeleg și eu ceea ce se întâmplă!”

 
+2 click pentru
galerie

Nașterea micuței l-a prins pe cântăreț la 500 de kilometric distanță. Abia după două zile a putut să-și țină în brațe comoara și recunoaște că a avut mari emoții.

 

Într-un interviu acordat prin Skype la Antena Stars, Jean Gavril, cu lacrimi de fericire în ochi, vizibil emoționat, a povestit cum a trăit venirea pe lume a micuței Eva Marina. Cel mai fericit eveniment din viața sa, ce s-a petrecut sâmbătă, l-a prins pe artist la 500 km distanță. După ce a dus-o pe soția sa, Bianca, la spital pentru a naște, artistul a trebuit să plece pentru că avea un concert programat. Peste trei ore a fost anunțat că este proaspăt tătic.

 

„Încă încerc să înțeleg și eu ceea ce se întâmplă. Am reușit să-mi duc nevasta la spital sâmbătă seară, ca peste 3 ore să mă sune înapoi să-mi zică: ”Felicitări, ești tătic!”. A doua zi dimineață eu am plecat la concert și n-am apucat să-mi văd copilul, nici ieri, abia astăzi”, a mărturisit Jean Gavril la Antena Stars.

 

Nașterea a fost una neprogramată, survenind natural. Chiar dacă nu a putut să fie prezent în momentul nașterii, Jean a fost mulțumit că a fost el cel are a dus-o pe proaspăta mămică la spital: O naștere naturală nu poți s-o programezi, când se întâmplă, se întâmplă. Am mers la risc cumva, că eu aveam concert. S-a nimerit fix când trebuia, fix în seara în care am putut eu s-o duc la spital. A fost o naștere fără problemuțe”.

 

Jean Gavril și-a luat repede îndatoririle de tată în serios și a participat la prima băiță a micuței Eva Marina și la primul schimbat de scutec: Toată lumea mi-a zis că nu voi fi pregătit. Și așa e, prima dată când o iei în brațe. Știți ce mi s-a părut interesant. De când i-am făcut prima baie și i-am schimbat primul scutec, simțeam că o avem dintotdeauna. Ea a fost dintotdeauna în plan. Se simte foarte natural prezența ei”.

 

În interviul acordat Antena Stars, artistul a precizat cum au stabilit numele micuței: Bianca și eu suntem old-school și pasionați de filme. Ea a vrut să aleagă numele după Evita Peron, ea a ales. Și Eva era un alias al Biancăi, atunci când concura la competițiile de dans. Marina i-am pus pentru că noi suntem din Constanța. Din respect pentru părinții și bunicii noștri”.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest