Jean Gavril și soția sa: o echipă puternică care face față provocărilor industriei muzicale și de televiziune

 

Într-un interviu acordat la Antena Stars, artistul a dezvăluit că soția lui face sacrificii uriașe pentru ca el să poată participa la emisiuni precum America Express și Te cunosc de undeva.

Deși cariera lui Jean Gavril merge din ce în ce mai bine, aceasta necesită mult timp petrecut pe platourile de filmare sau în studiourile de muzică, făcându-i pe cei doi soți să facă sacrificii mari. În timp ce Jean era plecat în America Express sau avea filmări pentru Te cunosc de undeva, Bianca avea grijă de micuța lor fiică, Rita.

Artistul a vorbit cu emoție despre soția lui, care îl ajută foarte mult să-și ducă la final toate proiectele din televiziune, iar el poate să se concentreze pe cariera lui, având încrederea că familia lui este pe mâini bune. Deși încearcă să își petreacă cât mai mult timp acasă, Jean a spus că persoana de bază a familiei este Bianca, care face multe sacrificii pentru a-l susține.

”În acest proiect, persoana care mă susține cel mai mult este soția mea, Bianca, care face multe sacrificii ca eu să pot participa la aceste emisiuni. Noi suntem proaspăt părinți și avem o fetiță de un an jumătate. Ea este nevoită să stea mai mult timp cu fata decât mine. Încerc să profit de fiecare oră în plus pe care o petrec cu fetița mea. Chiar și acum, Bianca este acasă și încearcă să o adoarmă pe Rita.”, a declarat Jean Gavril, la Antena Stars

În timp ce participa la America Express alături de fratele lui, Dinu, Jean Gavril își dorea să fie acasă alături de soție și fiica lui, simțindu-le dorul în fiecare moment. Având în vedere că au o fetiță care crește tot mai mult în fiecare zi, artistul a recunoscut că i-a fost greu să se gândească că nu este alături de ea în acele momente și că își dorește să își petreacă mai mult timp cu familia lui.

”Era foarte greu să mâ gândesc. Cât am fost plecat în America Express, cea mai grea parte a fost să mă gândesc că fata mea acasă crește și s-ar putea să nu mă mai recunoască.”, a mai spus el


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest