Jean Paler, momente grele din cauza coronavirusului! A rămas fără bani de mâncare și medicamente: „Suntem puși pe lista de exterminare”

 

Jean Paler se numără printre vedetele care trec printr-o perioadă extrem de grea din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a preveni combaterea virusului COVID-19.

Actorul, în vârstă de 67 de ani, se confruntă cu probleme cardiace mari și are nevoie de medicamentație la timp, dar din cauza intervalului orar de doar 2 ore, în care are voie să iasă, nu poate să se ocupe de propria sănătate.

“Sunt pensionar și am 67 de ani. Vă întreb, pe ce principii s-a dat legea ca cei trecuți de 65 de ani să stea în casă și au voie doar 2 ore (11.00-13.00) să iasă din casă? Covid-19 ăsta are limită de vârstă? (...) Apoi, dacă sunt singur și nu am pe nimeni, bolnav cardiac cronic (ultim grad) am nevoie de alimente, de medicamente, pe care trebuie să le cumpăr, nu pot coborî sa le iau, făcând foamea și ducând lipsa strictului necesar decât așteptând ca pușcăriașii ora de ieșire la aer. Cine a gândit această lege, înainte de a o pune în practică, nu s-a gândit la cei neajutorați”. a spus actorul pentru click.ro

Mai mult de atât, Jean Paler a șters pe jos cu autoritățile, după ce prețurile mănușilor, măștilor chirurgicale și a dezinfectanților a crescut considerabil în farmacii, chiar dacă oamenii se confruntă cu o criză financiară de proporții din cauza contextului actual.

"S-a dat altă lege, să purtăm mască, să ne dezinfectăm cu spirt și altele. Ce-i cu bișnița din farmacii, cu prețurile de la 18 până la 25 de lei sticla de spirt, de 500 ml, era 5 lei înainte. O mască chirurgicală se vinde cu 8 lei și ajunge și la 30 de lei. Vă întreb, pe voi, care controlați soarta acestei țări și suflarea care a mai rămas în ea, ce măsuri de ajutorare ați luat? Am pensie de 940 lei, medicamentele mă costă, ca să pot trăi, de azi pe mâine, 1.000 de lei. Oare îmi permit să cumpăr dezinfectant și masca pe care ne obligați să o purtăm? Din ce bani? Mi-am spart ochelarii de vedere și trebuie să merg să-mi fac ochelari, nu mă încadrez în legile lor. Stau orb în casă. Între 11.00 și 13.00 nu mi poate rezolva nimeni. Atunci ce voi face, voi plăti amendă că nu am dreptul să circul, că am peste 65 de ani. Dacă-mi fac o pancartă pe care scriu ce mă doare și ies în stradă, mă arestează și mă și amendează. Suntem pensionari și puși pe lista de exterminare.", a mai mărturisit Jean Paler.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest