Jean Paler se întoarce pe scenă, după ce a intrat într-un con de umbră: „Lumea crede că sunt grav bolnav”

 

Jean Paler se întoarce pe scenă, după ce o bună bucată de timp a stat departe de lumina reflectoarelor. Marele actor este mai pregătit ca niciodată să facă senzație și să le demonstreze tuturor celor care credeau că este grav bolnav că, de fapt, este „viu, sănătos și pus pe șotii”.

Jean Paler se numără printre artiștii care au fost grav afectați financiar de pandemia de coronavirus. Pe lângă problemele economice, marele actor a avut de furcă și cu starea de sănătate destul de precară, însă acum se află într-o forma de invidiat și este pregătit să facă show de show.

Jean Paler va reveni pe scenă, în cadrul unui spectacol de pe litoralul românesc și arde de nerăbdare să distreze oamenii și să le aducă bucurie în suflete.

„Din 17 iulie revenim pe Litoral, cu spectacolul ‘Stele de cinci stele’, suntem fericiţi. De 43 de ani distrez turiştii, am prins cam 25 de ani când spectacolele începeau pe 1 Mai şi se terminau cam pe 15 septembrie. Când ajungeam acasă încurcam cheile de la uşă, nu mai ştiam care este cea de sus şi cea de jos. Mă făceam tăciune pe plajă. După spectacole, făceam barurile de noapte. Deşi toată lumea crede că sunt grav bolnav, le spun că sunt viu, sănătos, pus pe şotii şi dispus încă 100 de ani să vă distrez şi să vă aduc bucurie în suflete şi zâmbete”, a spus artistul, potrivit Click.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest