Jean Paler, ținut în condiții inumane, la spital: „Îmi fac nevoile într-o găleată. Am venit pentru inimă și m-am trezit izolat cu test COVID”

 

Jean Paler a fost internat miercuri, într-un spital din Brașov, după ce a acuzat probleme cardiace. Aflat în așteptarea rezultatului testului de coronavirus, marele actor trece prin niște momente cumplite, în unitatea medicală, fiind ținut în condiții inumane!

Problemele se țin scai de Jean Paler! După ce că din punct de vedere financiar, actorul a dus-o mai rău ca niciodată, fiind nevoit să muncească toată vara pe litoralul românesc pentru a-și putea rotunji pensia de doar 950 de lei, acum, acesta se confruntă și cu mari probleme de sănătate.

După ce a acuzat dureri cardiace, Jean Paler s-a internat într-un spital din Brașov pentru a-i fi investigată problema, însă s-a trezit singur într-un salon, fără ca nimeni să se intereseze de starea lui, până când nu va fi aflat rezultatul COVID-19.

”Sunt de ieri la o izolare mai grea decât ăia de fac infracțiuni. A venit o doctoriță și mi-a pus câteva întrebări legate de starea mea medicală. În rest, nimeni nu te întreabă de vorbă. Nu exista condiții. Sunt cu nervii la pământ din motivele astea. (...) ”Am venit la spital pentru inimă și ce mă supără și m-am trezit  izolat și cu test Covid-19. Inima au lăsat-o pe plan secund. D-abia fac câțiva pași și obosesc”, a spus Jean Paler pentru Click.ro

Mai mult de atât, marele actor nu beneficiază nici măcar de toaletă, fiind nevoit să își facă nevoile într-o găleată pe care o ține în salonul în care se află, fără să o poată dezinfecta nicicum.

”Îmi fac nevoile într-o găleată, nu am cu ce s-o dezinfectez. E un scaun cu găleată, pe post de urinar”, a mai dezvăluit actorul, aflat în culmea disperării din cauza problemelor cu care se confruntă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest