Jeni Nicolau, dezamăgită de cei pe care-i credea prieteni: „Am luat în plin multe lovituri”

 

Artista a fost trădată în multe ocazii de persoanele pe care le considera apropiate și a dezvăluit, în exclusivitate la Antena Stars, ce înseamnă pentru ea o prietenie adevărată.

 

Pe Jeni Nicolau toți o vedem mereu cu zâmbetul pe buze. Dar în spatele acestuia ascunde și o serie de drame, despre care a vorbit în exclusivitate la Antena Stars. Artista a dezvăluit că nu o singură data s-a simțit trădată de cei pe care-i considera prieteni. Iată ce a mărturisit vedeta.

 

”Eu cred că un prieten, dacă nu poate să răspundă în momentul respectiv, să-ți trimită un mesaj, sau când a văzut să te sune înapoi. Sunt oameni pe care eu îi reneg în toate prieteniile mele, abia acum, după o viață de luat în plin de la oameni dragi mie, din cauza comportamentului, am luat în plin multe lovituri”, a declarat Jeni Nicolau la Antena Stars.

 

Totodată, artista a mai explicat ce înseamnă pentru ea o prietenie adevărată: „Mulți au fost pe interes. Eu știu că prietenie nu înseamnă interes, și eu am un interes de la prietenii mei, să mă simt bine în preajma lor, acesta este interesul meu, să-mi confere o stare de bine, o stare de liniște și de siguranță. Dar dacă eu ca prieten te sun, nu te sun să te întreb ce mai faci, te sun pentru că sunt disperată, poate sunt cu cineva în spital sau am o problemă, am căzut și îmi e rău”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest