Jennifer Lopez, o ghinionistă în amor! Cine au fost bărbații care au facut-o să sufere

 

Este una dintre cele mai puternice și sexy femei ale lumii. Are 50 de ani, dar le dă clasă puștoaicelor. Și chiar dacă este extrem de frumoasă și duce o viață la care altele nici nu îndrăznesc sa viseze, Jennifer Lopez nu a fost prea norocoasă la capitolul amoros.

Frumoasă, puternică, fermecătoare, celebră și dorită de toți barbații de pe planetă. Nu este ușor sa stai la brațul lui Jennifer Lopez și cu siguranță, este foarte greu sa ajungi la inima ei. Fie că lansează un nou film sau piesă, că intră într-o nouă poveste de iubire, de Jennifer vorbește toată lumea. Și dacă tot am menționat de dragoste, celebra artistă și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Alex Rodriguez de care spune că este sufletul ei pereche.

Bărbații care au făcut-o să sufere!

A trecut prin multe eșecuri și relații până și-a găsit fericirea. Jennifer Lopez a fost chiar și căsătorită de trei ori, iar unele relații au marcat-o puternic. Ben Affleck, Casper Smart, cântărețul Drake, Mark Anthony sunt doar câțiva care i-au adus fericire, dar și dezamăgiri. Chiar și așa, cântăreața nu și-a pierdut speranța că își va întâlni alesul.

Relatia dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez a fost una tumultoasă și deși s-au logodit în 2004, cei doi nu s-au mai căsătorit, vehiculându-se că actorul nu și-ar fi dorit să se așeze la casa lui. Următorul artist avea să o ducă la altar. Este voba de Mark Anthony cu care are și doi gemeni, născuți în 2008. Cei doi au divorțat în 2011, iar la scurt timp după divort, au apărut zvonuri precum artista s-ar fi refugiat în brațele rapp-erului Drake. Povestea lor de dragoste a durat câteva luni, dar niciodată nu a fost confirmată de cei doi.

După o perioadă în care a preferat să nu se mai implice în nicio poveste de iubire, în martie, 2017, Jennifer Lopez a fost surprinsă la brațul lui Alex Rodriguez cu care formează un cuplu și acum.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest