Jessie J urma să devină mamă și nu a spus nimănui. Artista a anunțat că a pierdut sarcina

 


Jessie J trece prin momente deosebit de triste. În tot acest timp, artista a ținut ascuns un secret care i-ar fi adus cea mai mare bucurie din lume. Urma să aducă pe lume un copil, dar medicii i-au dat o veste teribilă. A aflat că inima bebelușului său a încetat să bată, iar ea și-a spus în lacrimi povestea prin intermediul rețelelor de socializare. 

De când a aflat că este însărcinată, viața șui Jessie J a căpătat un nou sens. Cu greu s-a abținut să nu împărtășească această veste minunată cu milioanele de oameni care o admiră și-i ascultă cu drag muzica, dar temerea ei cea mai mare s-a adeverit în cele din urmă.

În urma unui control de rutină medicii au descoperit că bebelușul cântăreței a încetat din viață, inima acestuia încetând să bată. Jessie J a putut cu greu să accepte această veste teribilă, iar în cele din urmă a decis să facă ce știe mai bine: să transmită un mesaj oamenilor și să-și descarce sufletul.

„Ieri dimineață râdeam cu o prietenă care spunea «serios, dar cum voi trece peste concertul meu în LA mâine seară fără să spun întregului public că sunt însărcinată». Până ieri după-amiază îmi era teamă să susțin concertul fără să stric ceva. După ce am făcut a treia ecografie, medicii mi-au spus că inima bebelușului s-a oprit. În această dimineață simt că nu am control asupra emoțiilor. Poate o să regret că postez asta sau poate nu. De fapt, nici nu știu.”,  a scris Jessie J pe Instagram.

Gestul artistei de a împărtăși un moment trist din viața sa atât de deschis cu publicul său a avut un impact puternic asupra celor ce o admiră. Sentimentele prin care probabil trece artista în aceste clipe sunt teribile, iar ea, printre lacrimi, și-a găsit puterea să vorbească și să-și așterne sufletul în cuvinte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest