Jim Carrey a dezvăluit ce actriță de la Hollywood a fost marea lui dragoste: „O femeie foarte specială”

 
+2 click pentru
galerie

În cartea „Memoirs and Misinformation”, Jim Carrey a făcut dezvăluiri neașteptate din viața sa amoroasă. Celebrul actor de comedie a mărturisit ce vedetă de la Hollywood a fost marea lui dragoste!

La vârsta de 58 de ani, Jim Carrey a lansat cartea „Memoirs and Misinformation” unde a vorbit cu lux de amănunte despre experiențele prin care a trecut de-a lungul vieții. Printre momentele cele mai fericite din viața sa, se numără și relația cu Renee Zellweger pe care a numit „marea iubire a vieții mele”.

Relația celor doi a început pe platourile de filmare pentru pelicula „Me, Myself and Irene”, lansată în 2000. Recent, celebrul actor de comedie a întărit dezvăluirile din carte și a afirmat că actrița a fost cea mai mare dragoste a vieții sale și „o femeie foarte specială”.

Atât Renee Zellweger, cât și Jim Carrey sunt singuri, în prezent. Niciunul dintre ei nu a întâlnit, încă, persoana alături de care să îmbătrânească și să își petreacă ultimele zile ale vieții, chiar dacă, atât el, cât și ea, au avut relații sonore în lumea mondenă internațională.

Renee Zellweger a fost căsătorită cu Kenny Chesney, după care a intrat într-o relație cu Bradley Cooper, iar despărțirea de acestea i-a provocat o cădere psihică.

Jim Carrey a fost însurat de două ori. Prima căsnicie a avut-o cu Melissa Womer, iar cea de-a doua cu Lauren Holly. Ulterior, actorul a intrat într-o relatie cu Cathriona White, care și-a pus capăt zilelor în 2015.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest