Jo și Juno s-au împăcat! Și-au petrecut împreună weekend-ul la mare! FOTO

 
+6 click pentru
galerie

După ce Jo anunța cu lacrimi în ochi despărțirea de Juno, iată că cei doi și-au mai dat o șansă, iar noi avem dovada împăcării.

Jo și Juno nu au putut să stea prea mult timp departe unul de celălalt și au făcut deja publice primele dovezi ale împăcării lor (GALERIE FOTO) pentru că atunci când este iubire, nimeni și nimic nu poate sta în calea fericirii lor. Mai exact, cei doi au fot pe litoral împreună, acolo unde s-au simțit extraordinar, dacă este să ne luăm după imaginile pe care le-au postat!

Care a fost motivul despărțirii

Cei doi erau de nedespărțit, locuiau împreună, iar în momentul în care au anunțat ruptura, fanii lor au rămas uimiți, însă chiar ăsta a fost motivul despărțirii.

Chiar Jo a fost cea care a anunțat cu lacrimi în ochi separarea de Juno și a mărturisit că s-a greșit mult în relația lor, atât pentru că și-au expus povestea de dragoste mult prea mult în spațiul public, cât și pentru că nu și-au oferit spațiu, lucru pe care ar fi trebuit să îl facă încă de la început.

”Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată. Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute... Nu am fost... despărțiți... Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer. Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult.”, a declarat Jo în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest