Joe Jonas și Sophie Turner au devenit părinți pentru prima dată! Actrița de 24 de ani a născut o fetiță!

 

Joe Jonas și Sophie Turner au devenit părinți pentru prima dată! Actrița în vârstă de 24 de ani și-a ținut sarcina ascunsă, iar în urmă cu câteva zile a adus pe lume o fetiță sănătoasă.

Joe Jonas și Sophie Turner trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Celebra actriță din „Games of Thrones” a dat naștere unei fetițe minunate. Chiar dacă cei doi nu au dat niciodată declarații oficiale despre noul rol, în urmă cu câteva luni, vedeta a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles, în timp ce intra într-un magazin cu haine pentru bebeluși.

Cum se va numi fetița

Sophie Turner a dat naștere unei fetițe care va purta numele de Willa. Actrița a născut pe 22 iulie, în cursul zilei de miercuri, însă abia acum a ieșit la iveală informația. Cei doi au decis să țină secret totul și să nu ofere vorbească despre noul rol în care au fost puși.

Când vine vorba de viața privată, Sophie Turner este extrem de rezervată. Așa se întâmplă și pe contul său de social media, unde nu le povestește fanilor săi întâmplări din viața sa, așa cum obișnuiesc multe vedete de la Hollywood.

Joe Jonas și Sophie Turner încă nu au postat nicio imagine cu micuța lor Willa, iar dacă este să ținem cont de faptul că au ținut sarcina secretă, probabil nici nu vor publica ceva, prea curând.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest