John Albert, omul care a intrat în afaceri de la 14 ani! Află despre povestea sa incredibilă

 

La 14 ani, când unii abia înțeleg cum stă treaba cu viața și abia descoperă bucurii în viață, alții învârt deja bani. John Albert și povestea sa uimitoare este despre un astfel de parcurs. Află despre cel care acum este fondator Așii Petrecerilor și Ace Models!

Povestea sa începe cu ambiție, încă din adolescență. A experimentat pe propria piele ce înseamnă să fii modest, să îți dorești mai mult, dar să nu fii ajutat să te ridici față de nivelul pe care îl ai. Iar acum, ajuns tânăr în putere și cu resurse financiare suficiente, își propune să fie cel care trăiește așa cum îi place, la un nivel la care la un moment dat doar visa. Acum, inițiator al proiectelor Asii Petrecerilor și Ace Models, John Albert și-a făcut un nume ce stă pe buzele tuturor. 

Cine este, de fapt, John Albert 

John Albert, născut în Brașov, devenit tânăr antreprenor de succes, se poate spune că a experimentat de toate. A început cu o agenție de publicitate, Brothers Company, a încercat domeniul imobiliarelor, crypto mining de asemenea. Pasionat de lux, de frumos, de artă, interesat de cum să arate bine și să facă lucrurile la fel de bine, John Albert recunoaște că viața nu i-a mers mereu lin cu planurile. 

A cunoscut și eșecuri, dar acestea nu au făcut altceva decât să îl ambiționeze și mai mult. Acum, se poate mândri cu un echilibru în viața sa, între business și viață personală, între timp dedicat muncii și cel pentru relaxare. Îi plac călătoriile, distracțiile și gustă din succesul pe care viața i-l oferă, pe toate planurile. 

Îi place tot ce este extrem și nu se dă în lături din a savura plăcerile vieții. Iar asta l-a inspirat și să dezvolte alte două proiecte interesante și mai ales unice până acum în România. Așii Petrecerilor, un concurs și reality show online totodată, precum și Ace Models sunt mândria lui John Albert în ultima vreme. Dincolo de distracție și euforia fetelor parte din concurs, cele două proiecte sunt despre încurajarea tinerelor de a-și clădi o carieră în modelling. Chiar dacă sunt neexperimentate, neinițiate în acest domeniu. 

John Albert, transparent și real în viața privată, dar și cea publică

Nu este ușor să treci din anonimat în lumina reflectoarelor. Îți asumi, automat și tot ce înseamnă ochiul critic al publicului. John Albert este asumat și transparent și spune lucrurilor pe nume. Într-un mini interviu acordat, ca un soi de carte de vizită pentru proiectul Așii Petrecerilor, acesta  face mărturisiri sincere. 

Nu are încă o familie întemeiată, dar nu duce lipsă de oameni de încredere cu care se înconjoară. Nu crede neapărat în statutul de vedetă, de aceea implică în proiectele sale persoane ambițioase. O demonstrație în plus o face și faptul că va oferi celei care va câștiga concursul de modelling un loc asigurat în următorul proiect Așii Petrecerilor. Fetele nu sunt cunoscute în media încă, nu au experiență în domeniu și nu sunt vedete. Dar au toate șansele să devină! 

John Albert pe ecrane este cel care are prestanță și chef de distracție, are un vibe pozitiv mereu și îi place viața bună. Iar în realitate, este același om, ce adoră femeile frumoase și muncește grozav de mult pentru că ambiția l-a adus unde este astăzi! Nu degeaba a fost comparat cu Dan Bilzerian, regele Instagramului. La fel ca și milionarul american, mereu înconjurat de femei superbe, cu o viață extravagantă, domină scena publică când își face apariția și este deopotrivă deliciul femeilor, cât și o prezență masculină enigmatică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest