John Legend și Chrissy Teigen vor deveni părinții pentru a treia oară! Au făcut anunțul într-un mod inedit!

 
+3 click pentru
galerie

John Legend și Chrissy Teigen vor deveni părinții pentru a treia oară! Cei doi au făcut anunțul într-un mod cu totul și cu totul inedit!

John Legend și Chrissy Teigen sunt în culmea fericirii. Familia celor doi se va mări cu încă un membru, iar fanii celor doi nici că nu puteau primi o veste mai frumoasă de atât. Cei doi amorezi au anuntat venirea pe lume a copilului odată cu lansarea noii piese a artistului „Wild”.

Clipul piesei este unul extrem de romantic, iar la un moment dat frumoasa Chrissy Teigen își ține mâinile pe burtică, dând de înțeles că urmează să devină mămică pentru a treia oară. Pe lângă sursele apropiaților care au confirmat că cei doi sunt exaltați că vor mai avea un copil, soția a artistului a publicat un scurt video în care și-a etalat cu mândrie burta de graviduță. Astfel confirmând faptul că urmează să fie mamă, din nou.

Așa cum era de așteptat, atât John Legend, cât și Chrissy Teigen au primit foarte multe mesaje de felicitări din partea admiratorilor, care s-au arătat încântați de vestea că vor mai aduce pe lume încă un moștenitor!

S-a confruntat cu infertilitatea

Deși acum urmează să devină mamă pentru a treia oară, Chrissy Teigen a trecut prin momente dificilă o bună bucată a vieții ei, în care s-a luptat cu infertilitatea. Frumoasa soție a lui John Legend a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la fertilizarea în vitro pentru a putea face copii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest