Johnny Săndulescu, primele declaraţii despre infarctul lui Marcel Toader! A murit în faţa lui: „I-a căzut telefonul, apoi capul”

 

Nimeni nu se aştepta! La doar 56 de ani, afaceristul Marcel Toader a murit în timp ce se afla la masă, cu mai mulţi prieteni. Printre aceştia s-a aflat şi Johnny Săndulescu, care a oferit declaraţii în exclusivitate pentru Antena Stars, despre momentul decesului fostului jucător de rugby.

Johnny Săndulescu a mărturisit că inima lui Marcel Toader a cedat brusc, fără să dea semnale că i-ar fi rău. Totul s-a întâmpat în timp ce se aflau la masă, acolo unde şi-a scăpat telefonul din mână, iar într-o fracţiune de secundă, şi-a pierdut cunoştinţa, din păcate, fără a mai exista o metodă de a-l salva.

„Eram la masă, i-a căzut telefonul din mână, se uita la telefon şi cu capul de masă şi asta a fost Gândeşte-te că stai tu cu cineva la masă, faţă în faţă şi îi cade telefonul pe masă şi după aceea capul.” a declarat Johnny Săndulescu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Toate eforturile medicilor au fost în zadar, chiar dacă au fost chemați imediat la locul tragediei. Inima sa a cedat, definitiv, iar toate manevreme de resuscitare au fost în zadar.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest