Jojo n-a mai trecut pe la sală de mai bine de un an și jumătate: „Mi-am ridicat copiii non-stop în ultima perioadă!”

 

Actrița s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate din cauza faptului că și-a ținut tot timpul copiii în brațe și a stat într-o poziție greșită.

 

Cătălina Grama, pe numele de scenă Jojo, era o obișnuită a sălii de sport. De un an și jumătate a abandonat însă acest obicei și asta nu din cauza unui program prea încărcat ori a faputului că nu ar mai fi interesată de aspectul său fizic, ci din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat. Concred, a avut o serie de problem la nivel cervical și lombar, generate de timpul prea îndelungat și modul greșit în care și-a ținut cei doi copii în brațe. Actrița are un băiețel, pe Achim, din prima căsătorie și o fetiță, Zora Maria, din mariajul actual, cu actorul Paul Ipate.

 

„Nu am mai făcut sală în ultimii ani din cauza spatelui. M-am reapucat de antrenamente cu terapeutul care m-a ajutat cu spatele acum un an și jumătate. Am niște probleme lombare și cervicale și nu mai pot să mă antrenez așa, necontrolat, cum mă antrenam până acum. Mi-am ridicat copiii nonstop în ultimii ani, alte greutăți nu prea am ridicat. Să îți duci copilul pe un braț este o poziție greșită. Eu am reușit să-mi vătămez și un umăr așa (...) Și mi-am rupt aici un mușchi și am avut de tras foarte mult”, a mărturisit Jojo, pentru playtech.ro.

 

Așadar, Jojo a reînceput să-și tonifieze corpul, dar de acum nu mai lucrează singură, ci sub atenta supraveghere a unui terapeut pentru ca problemele cu care s-a confruntat să nu recidiveze ori să se agraveze: „Am un terapeut bun, care m-a ajutat să trec peste acest episod. Am avut un blocaj destul de mare pe spate, acum un an și ceva și cu el mă voi antrena în continuare. Este și trainer și mă va antrena pe pilates și antrenament din ăsta funcțional, un pic de aerobic și un pic de greutăți, dar folosite cu cap, pentru că nu mai poți, după o anumită vârstă, să te apuci pur și simplu să alergi pe unde vrei sau să tragi de niște greutăți fără să ai mișcările controlate sau postura corectă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest