Jorge, cerere inedită în căsătorie pentru Ramona Prodea! „Avem prea multe încercări, nu merge!”

 

Sunt împreună de 10 ani și formează unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz-ul românesc, dar au avut și o cumpănă în povestea lor de iubire.

 

Cântărețul a povestit cum și-a cerut soția în căsătorie pentru revista Viva! Iar modul este de-a dreptul inedit pentru că marele eveniment a avut loc după o ceartă aprinsă, în baie, când cei doi erau pe punctul de a-și spune Adio! De atunci au trecut mai bine de 10 ani și, chiar dacă de-a lungul relației au întâmpinat și o serie de dificultăți, iată că acum formează o familie frumoasă.

 

„Cererea în căsătorie a venit într-un moment de cumpănă, pentru că era într-o seară, după 12 noaptea, fetele dormeau, și noi tocmai ne decideam să ne despărțim. Eram în baie, plângând amândoi, iar în momentul în care ea mi-a zis: „Gata, avem prea multe încercări, nu merge!, eu i-am răspuns: „Decât să ne despărțim, nu mai bine ne căsătorim?. Și așa am cerut-o în căsătorie, în baie, pe jos”, a rememorat artistul momentul decisiv din viața lor.

 

Ramona este mai mare decât Jorge cu 10 ani, iar 2022 va fi un an cu totul special pentru familie: „Anul acesta e foarte important pentru noi, deoarece schimbăm prefixul, Ilinca a împlinit 20 de ani, eu fac 40, iar Ramona, în toamnă, 50 de ani – vrem să sărbătorim cu timp mai mult petrecut împreună, să mergem în vacanțe. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim”.

 

În momentul în care s-au cunoscut, Jorge nu știa cu ce se ocupă viitoare sa parteneră și a avut un șoc în momentul în care a aflat că deține o avere considerabilă. Aceasta este manager regional pentru Europa de Est și zona Adriatică la un o companie ce produce microprocesoare pentru computere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest