Jorge, confesiuni în lacrimi, despre moartea tatălui său: „Aveam tot fel de gânduri negative și am intrat în depresie”

 

Deși au trecut mai bine de 16 ani de când tatăl lui Jorge a murit, suferința cauzată de pierderea părintelui l-a marcat profund. Artistul a vorbit cu lacrimi în ochi despre momentul în care a aflat tragica veste și despre repercusiunile pe care le-a avut, asupra vieții sale.

Chiar dacă îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze și plin de viață, Jorge ascunde o durere imensă în sufletul său, durere pricinuită de moartea tatălui său. Invitat în cadrul unei emisiuni TV, artistul a dezvăluit că pierderea părintelui său a avut loc atunci când el avea doar 24 de ani, din cauza unui atac cerebral.

"Nu am vorbit cu nimeni despre moartea tatălui. Nu am vrut niciodată să expun latura asta dureroasă a mea, lacrimogenă, pe care toată lumea o are. După ce tatăl meu a murit, eu făceam 24 de ani, la o zi după înmormântarea lui, eu am semnat cu o casă de discuri și pe mine blocajul acela m-a lovit peste câțiva ani, când nu mă așteptam. (...) Tatăl meu a suferit un atac cerebral, a fost operat, dar nu a mai rezistat.”, a mărturisit Jorge.

Jorge și-a reamintit ultima întâlnire pe care a avut-o cu tatăl său și care i-a rămas pe vecie impregnată în minte: „Eu eram în Italia când am vorbit ultima dată cu el la telefon. Atunci am mers să-mi cer prima soție în căsătorie. Ultima discuție față în față a fost când eu i-au cerut bani tatei pentru inel. Atunci mi-a dat binecuvântarea, am băut o țuică și aia a fost.”, a spus Jorge.

La reîntoarcerea în țară, artistul a aflat că tatăl său se află în stare gravă la spital, după ce suferise un atac cerebral. Zi și noapte a stat alături de părintele său, însă din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Pentru că a vrut să nu le arate celor din jur că suferă, artistul și-a ascuns suferința în adâncul sufletului, însă la divorțul de fosta soție, toată durerea a ieșit la suprafață și l-a dus în pragul disperării, fiind nevoit să apeleze atât la ajutor duhovnicesc, cât și la ajutor din partea psihologilor.  

„La șapte ani după moartea lui, s-a declanșat ceva, a venit o dată cu primul divorț. Dar am zis că pot trece peste, dar după vreo doi ani de zile am clacat și am intrat în depresie. Ziua eram bine și noaptea plângeam ca un copil și aveam tot felul de gânduri negative. Mergeam la preot, mă spovedeam, mă împărtășeam, dar  după am mers și la psiholog”, a mai spus Jorge în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest