Jucătoarea de tenis de masă, Valeria Borza, a murit într-un mod inexplicabil

 

Tragedie în sportul românesc. Valeria Borza, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă, s-a stins fulgerător. Tânăra se afla în Franţa şi se pregătea să vină în ţară de sărbători.

Ultimele imagini cu ea în viaţă, filmate acum câteva zile, o arată extrem de fericită după o victorie. De 10 ani, românca juca pentru echipa din Lille, alături de care a câştigat campionatul Franţei doi ani la rând. De sărbători era aşteptată acasă. N-a mai ajuns să-şi vadă familia. Pe drum spre autocar, tânăra s-a albit la faţă. Le-a spus colegilor că se simte rău iar sportivii au chemat ambulanţa.

A acuzat dureri puternice de spate, dureri pe care, de altfel, le acuza destul de frecvent după efort puternic, dar, pe de altă parte pot să vă spun că toţi sportivii de performanţă le acuză în general.

Medicii de pe salvare i-au pus perfuzii, crezând că are o criză de rinichi. Abia după o oră, au decis s-o ducă la spital. Acolo au aflat că de fapt are meningită bacteriană. După alte patru ore, sportiva de 29 de ani a intrat în comă şi a murit.

Colegii de la CSM Bistriţa, unde s-a pregătit în anii copilăriei, sunt şocaţi de tragedie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest