Juno, artistul care a trecut prin momente dificile din cauza problemelor financiare ale familiei sale

 

Familia artistului Juno a avut probleme financiare încă din anul 2007, când el era doar un minor. Aceste probleme au durat ani întregi, până când familia a reușit să se ridice.

Juno a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, începând de la vârsta de 12-13 ani și până spre 18 ani. În cadrul emisiunii Antena Stars, cântărețul a povestit cum s-a descurcat în această perioadă. În ciuda dificultăților, părinții lui nu s-au ferit să o ia de la capăt și să încerce să rezolve problemele financiare ale familiei.

„Când m-am născut, ai mei aveau o situație bună din punct de vedere financiar. Din 2007, când a venit criza au început să apară problemele cu banii în familia mea. Am avut niște ani foarte grei, de când aveam 12-13 ani și până spre 18 ani. Ai mei nu s-au ferit să o ia de la capăt”, a mărturisit cântărețul

Juno a primit exemplul unei familii unite de la părinții săi, care au ținut mereu familia aproape și au fost un exemplu de oameni familisti. De la ei, artistul a învățat să fie la rândul său un om familist și să acorde atenție relațiilor importante din viața sa,

„Eu am un exemplu așa de familie, de familist. Până acum la 26 de ani am un tipar statornic așa în relații. Tot timpul au ținut familia aproape, iar eu cred că asta am pasat de la ei”, a mai adăugat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest