Justin Timberlake a devenit tată pentru a doua oară! Jessica Biel a ținut sarcina secretă!

 

Justin Timberlake a devenit tată pentru a doua oară! Jessica Biel a ținut sarcina secretă până a adus pe lume un băiețel perfect sănătos!

Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară! Actrița de 38 de ani a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în urmă cu o săptămână. Puțini au fost cei care au știu faptul că soția lui Justin Timberlake este însărcinată, dat fiind că a decis să își țină sarcina secretă și să nu se mai afișeze public în ultimele luni până a născut.

Perioada de izolare le-a priit celor doi soți, Justin și Jessica stând în carantină în Mondana, SUA, odată cu începutul pandemiei de coronavirus. Chiar dacă au păstrat legătura cu fanii lor de pe rețelele de socializare, cei doi nu au dat de înțeles nicio clipă că ar urma să devină, din nou, părinți.

După externare, Jessica Biel s-a întors în casa din Montana, acolo unde este ajutată de mama sa, Kimberly Conroe Biel.

Au fost la un pas de divorț

Chiar dacă acum au devenit părinții unui de-al doilea băiețel, Justin Timberlake și Jessica Biel au fost la un pas de divorț, după ce actorul a fost surprins în tandrețuri cu Alisha Wainwright în timp ce se aflau într-un bar din New Orleans, la finalul unei zile de filmări la pelicula “Palmer”.

După ce imaginile au apărut în presa internațională, Justin Timberlake și-a cerut iertare în public pentru gesturile tandre pe care le-a avut cu colega de platou și a explicat că îi pare nespus de rău pentru situația în care și-a pus familia, dând vina pe consumul excesiv de alcool.

„Mă feresc de bârfe cât de mult pot, dar simt că pentru familia mea este important să clarific zvonurile ce rănesc oamenii pe care eu îi iubesc.

Ca să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea. Am băut prea mult în seara aceea și îmi regret comportamentul. Ar fi trebui să știu mai bine. Acesta nu este exemplul pe care vreau să il dau fiului meu.

Îmi cer scuze față de soția mea minunată și față de familia mea pentru că i-am pus într-o situație foarte jenantă și o să mă concentrez pentru a fi cel mai bun soț și tată”, a adăugat Timberlake, la momentul respectiv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest