Kamara, amenințat și batjocorit de un cântăreț român! Îl va da în judecată: „Mă miră când văd atâta rasism”

 

Scandal uriaș în showbiz între Kamara și un coleg de breaslă, după ce atât artistul, cât și familia lui, au fost țintele unor cuvinte batjocoritoare și amenințătoare din partea bărbatului, mare parte dintre ele fiind legate de culoarea pielii cântărețului din formația „Alb Negru”.

În urmă cu câteva zile, Kamara a făcut public pe contul său de socializare un mesaj rasial, pe care l-a primit din partea unui utilizator de Facebook, care se mândrea cu faptul că este „alb și român”, comparându-l pe cântăreț cu o primată.

Așa cum era de așteptat, Kamara a raportat contul bărbatului care i-a adus injurii, care a fost șters ulterior de Facebook. Însă gestul artistului nu a făcut decât să îl înfurie pe un anumit Ștefan, cântăreț și fost concurent la o emisiune de talente.

„Nu ți-e, băi, anti-talentule rușine? Lasă omul în pace că nu e nimeni obligat să te halească cu japca, te crezi în America? (...) Asta n-are nicio legătură cu vreo culoare, ci strict cu tine”, a fost o parte din postarea artistului, prieten cu cel care îl insultase pe Kamara în primă fază.

Kamara, reacție dură după ce a fost victima rasismului

Kamara a avut și el o primă reacție în care s-a arătat șocat de faptul că în România anului 2020, încă mai există oameni care etichetează și care jignesc pe baza culorii pielii.

”Situația este penibilă, este jenantă și mă miră să văd cât de mult rasism mai există. Nu înțeleg de ce, chiar nu pot să înțeleg. Culoarea pielii ne definește ca oameni?”, a spus Kamara pentru wowbiz.ro.

Din cauza modului în care a fost batjocorit, atât el, cât și familia sa, Kamara îl va da în judecată pe Ștefan, pentru că deși a fost deseori atacat pe această temă, de data aceasta lucrurile au depășit măsura.  

„Cel care m-a și amenințat că mă scuipă și care, printre altele, a făcut o serie de alte afirmații îngrozitoare la adresa mea, a copilului și a altora din preajma mea va fi dat în judecată.” a mai spus artistul pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest