Kamara, confesiuni exclusive despre fiica secretă: „Are 22 de ani și locuiește cu iubitul ei acum”/ VIDEO

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Kamara a făcut o serie de confesiuni incredibile! Artistul a oferit detalii despre fiica secretă de 22 de ani, despre existența căreia mulți nici nu aveau habar!

Nașterea lui Leon l-a făcut pe Kamara tată pentru a două oară, iar asta după ce artistul mai are o fiică din prima căsătorie. Artistul a dezvăluit că fata sa are deja 22 de ani, dat fiind că a venit pe lume atunci când acesta avea doar 23 de ani.

Kamara a dezvăluit că și fiica sa este pasionată de muzică și chiar a compus o piesă pe care se pregătește să o lanseze, însă între timp s-a axat pe fotografie, o artă pe care o studiază alături de iubitul ei, cu care s-a și mutat de curând.

Mai mult de atât, Kamara a mărturisit că abia atunci când a apărut Leon pe lume a învățat ce înseamnă să fii tată cu adevărat, iar asta pentru că atunci când s-a născut Sara, încă era un puștan, care deși trecuse prin foarte multe, din cauza morții tatălui său, nu era pregătit să devină părinte.

„Eu mai am o fată din prima căsătorie, dar eram mai mic, aveam 23 de ani. o iubesc foarte mult, ea locuiește cu iubitul ei, are 22 de ani. când a venit Leon m-a retrezit și mai mult la ce sunt. Pentru că de mic nu am avut timp pentru mine, eu i-am crescut pe frații mei mai mici. Tata a murit de tânăr. Eu aveam 7 ani, a trebuit să iau frâiele în mână. Mama se ducea la muncă. Așa că nu prea am avut copilărie. Am prins secvențe de distracție, de copilărie. Făceam multe năzbâtii, dar odată cu faputl că tata a murit, s-au schimbat lucrurile și am mai avut o perioadă, dar am avut multe responsabilități și așa, ușor responsabilitățile au luat locul.”, a spus Kamara, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest