Kamara, eforturi disperate pentru viața fiului său! Nu poate fi operat din cauza pandemiei de coronavirus!

 

După ce ani de zile a luptat pentru sănătatea fiului său, Kamara a întâmpinat un obstacol imens din cauza pandemiei de coronavirus. Au avut operații după operații, iar acum totul s-a oprit pentru că nu mai are suport medical, în contextul actual. Dar chiar și așa, artistul încearcă să găsească fel și fel de soluții alături de fosta soție care se implică și face tot ce îi stă în putință ca să își ajute băiatul.

Contactat de reporterii Antena Stars, Kamara a mărturisit că traversează o perioadă destul de grea. Pe lângă faptul că toate centrele unde făcea exercițiile aferente recuperării s-au închis, din cauza contextului actual, nici despre următoare intervenție chirurgicală a micuțului Leon, nu există informații că ar avea loc, fapt care aduce o urmă de îngrijorare în sufletele artistului și al fostei soții, dat fiind că era una extrem de importantă pentru fiul celor doi.

Dar în ciuda tuturor impedimentelor, Kamara este sigur că toate se vor așeza, în cele din urmă, iar până atunci are grijă de micuțul său, așa cum poate.

“Pe perioada asta este închis centrul unde face kinetoterapia, de asemenea, este închis și cabinetul unde face ergoterapia cu psihologul. În momentul ăsta, Leon stă la bunica lui pentru că este mai bine. L-am lăsat un pic mai izolat, să nu aibă nimeni acces la el. Eu, la rândul meu, stau izolat, fosta mea soție, Oana stă și ea izolată. Îl ține pe loc toată treaba asta, insă face exerciții în fiecare zi.

Nu la nivelul la care face de obicei, dar așa, o ușoară întreținere. E o perioadă destul de grea pentru noi, pentru că nu poate evolua. Va stagna o perioadă, în mai iunie aveam o operație în Spania. Nu am fost anunțați cu nimic, dar ideea este că pentru el, această operație este foarte importantă, pentru că a crescut și oasele i s-au lungit, iar mușchii au rămas scurți.

Motiv pentru care ne-au spus clar că este foarte important să facă cât mai repede această operație, pentru că mușchii se necrozează la nivelul încheieturilor și după aceea va fi mult mai greu." a spus Kamara.

 Deși Oana și Kamara și-au spus Adio de foarte multi ani, va exista toată viața lor un motiv pentru a se reuni și a face toate eforturile din lume. Acela este micuțul Leon. Pentru băiețelul lor, Oana și Kamara investesc toți banii pe care îi au și tot timpul lor. Astfel că ori de câte ori micuțul Leon este programat la o altă intervenție chirurgicală, merge însoțită de ambii părinți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest