Kamara, înspăimântat de următoarea operație a fiului său, Leon: „Implică niște riscuri”/ VIDEO

 

Fiul lui Kamara va trece printr-o nouă intervenție complicată pentru a putea viața unui copil normal. Iar dacă pentru micuțul Leon, orice operație suferită reprezintă un pas spre împlinirea celui mai mare vis, pentru artist și fosta soție este un motiv extrem de teamă. Kamara a dezvăluit că este înspăimântat de următoarea operație a fiului său, din cauza riscurilor pe care le implică.

Contactat de reporterii Antena Stars, Kamara a dezvăluit că intervenția chirurgicală de alungire a mușchilor va avea loc în Spania. Și chiar dacă va fi o operație complicată, a doua zi micuțul Leon va fi externat.

Speriat din cale-afară de procedura pe care o va suferi fiul său, artistul a mărturisit că atât el, cât și fosta soție au cerut mai multe păreri medicale pentru a se asigura că totul se va desfășura conform planului.

„E o operație care se face în Spania. Ideea este că a doua zi ne lasă să plecăm, însă există niște temeri pentru noi pentru că este vorba de o anestezie înainte de toate, care implică niște riscuri.

Sunt niște lucruri din punct de vedere medical care ne fac să ne punem întrebări, dar tocmai de aceea căutăm niște lămuriri și la alți medici să înțelegem dacă totul este în regulă, dar s-a putea să fie niște chestiuni standard și să ne facem griji degeaba. Operația trebuie să se repete o dată la opt luni și se face de două sau trei ori. Sper ca totul să se desfășoare așa cum am prevăzut și Leon să facă progresele pe care toți ni le dorim.” a spus Kamara.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest