Kamara nu l-a dus încă pe Leon la școală: „Începem mai întâi acasă”

 

Chiar dacă băiețelul lui a împlinit deja 8 anișori, din cauza problemelor de sănătate Kamara și Oana au amânat momentul în care acesta va face primul pas la școală.

 

Leon, băiatul lui Kamara și al Oanei, fosta soție a artistului, s-a născut cu probleme de sănătate. În ultimii 8 ani, desi divorțați, cei doi părinți și-au unit forțele pentru a-l ajuta pe copil să își amelioreze starea. Au fost făcute mai bine de 7 intervenții chirurgicale, ultimele dintre acestea la o clinică specializată din Barcelona.

 

Leon are acum 8 ani și ar fi trebuit să înceapă școala în această toamnă, însă Kamara a luat o decizie neașteptată. Din cauza problemelor de sănătate, care nu-i permit să aibă o viață normal, fiul artistului nu a fost dus la școală în acest an. De ce s-a întâmplat acest lucru și care sunt planurile de viitor pe care le are cântărețul cu fiul său, acesta a dezvăluit la Antena Stars.

 

”Trebuie să îi facem o evaluare. Fosta mea soție, Oana, a programat chiar cu psihologul acum evaluarea, înainte de plecarea la Timișoara, că trebuie să mergem la evaluare, pe partea motrică, să facem o evaluare pe partea cognitivă, să vedem la ce nivel poate fi băgat, că el așa are multe cunoștiințe, dar la ce nivel poate fi băgat, și să începem mai întâi acasă, iar apoi cu câte două ore cu însoțitor la școală”, a spus Kamara.

 

Copilul a fost până acum pregătit acasă, întrucât bonele pe care le-au ales părinți au fost fie foste educatoare, fie foste învățătoare. Având în vedere problemele cu care se confruntă micuțul, Kamara nu știe dacă s-ar putea integra în sistemul educational de stat: ”Deocomandată nu știm, să vedem cum decurge evaluarea. Să vedem ce școli, ce avem la dispoziție, așa pur și simplu să mergi la o școală de stat e mai complicat bănuiesc. Oricum el a făcut și acasă, că toate bonele lui au fost învățătoare sau educatoare”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest