Kamara, speriat de următoarea intervenție a fiului său! Implică niște riscuri majore: “Costurile se ridică la 60.000 de euro”

 

Kamara face tot posibilul să îi ofere fiului său, o șansă la o viață normală, indiferent de sacrificiile pe care le implică acest lucru. Deși după intervenția suferită la Barcelona, artistul a dezvăluit că vede o evoluție în ceea ce privește starea micuțului Leon, pericolul încă nu a trecut, iar băiețelul trebuie să mai fie supus la câteva operații pentru a putea merge. Operații care pot ajunge chiar și la 60.000 de euro.   

Cu șase intervenții la activ, micuțul Leon este un mic supererou, care pare că nu se teme de nimic, însă cei care stau cu inima strânsă ori de câte ori fiul lor intră în sala de operații, sunt Kamara și fosta soție, Oana.

După ce în luna august, Leon a suferit o intervenție complexă, care fost un adevărat succes, dovadă fiind că acum îsi poate întinde mâna stângă și piciorușele, micuțul va trebui să fie supus unei noi operații.

Kamara, speriat de următoarele intervenții la care va fi supus Leon

„Următoarele intervenții sunt două la număr și plus cele două recuperări de după, în jur de vreo 20.000 pentru acele operații. Încă nu știm sigur dacă vom merge în Statele Unite, așteptăm să vedem rezultatul acestor operații”, a declarat Kamara într-o emisiune tv.

Artistul a mărturisit că în funcție de rezultatele celor doi intervenții pe care fiul său le va mai suferi, se va decide dacă mai trebuie să meargă în SUA sau nu. Kamara speră să nu ajungă în America cu micuțul său, din cauza riscurilor pe care le-ar presupune intervenția de 60.000 de euro.

„Ne-am bucura să nu mai ajungem la acea intervenție de rizotomie dorsală selectivă pentru că deși te scapă total de spasticitate, există și un risc de a nu putea să te recuperezi motric 100%. Asta ne cam dă de gândit. Acolo costurile sunt mult mai mari, se ridică la vreo 60.000 de euro”, a continuat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest