Kanye West, dezvăluiri șocante în hohote de plâns, la primul miting electoral: „Aproape mi-am ucis fiica”

 

În cursul zilei de duminică, în Carolina de Sud, Kanye West a susținu primul miting din campania lui pentru funcția de președinte al Americii. Rapper-ul a făcut dezvaluiri șocante din viața lui de familia, moment în care a izbucnit în hohote de plâns!

După ce zilele trecute, un membru din campania electorală a lui Kanye West anunța că rapper-ul are de gând să se retragă din cursa pentru președinție, iată că altfel au stat lucrurile de fapt. În ciuda tuturor problemelor psihice și a căderilor nervoase cu care s-a confruntat rapper-ul în ultima vreme, artistul este mai convins ca niciodată că trebuie să continue lupta pentru a deveni liderul americanilor.

A făcut dezvăluiri șocante

Una dintre strategiile pe care Kanyw West le folosește in campania sa electorală constă în discursurile sincere față de oamenii care îl ascultă și în povestirea experiențelor marcante din viața sa, chiar dacă unele nu il pun deloc într-o lumină bună.

Recent, rapper-ul a dezvăluit că nu își dorea să aibă un copil cu Kim Kardashian, motiv pentru care luni de zile a încercat să o convingă să facă avort. Ulterior, i-a apărut pe ecranul unui televizor, în timp ce se afla la Paris, un „mesaj de la Dumnezeu” care i-a schimbat total viziunea.

Aproape că mi-am ucis fiica. Îmi amintesc că soția mea m-a sunat țipând şi plângând că este însărcinată. Și pentru o lună, două, trei, am discutat ca ea să nu facă acest copil. Mă aflam în Paris când ecranul televizorului s-a făcut alb-negru și Dumnezeu mi-a transmis astfel un mesaj: „Dacă te joci cu viziunea mea, mă voi juca cu a ta”. Mi-am sunat soția și i-am spus că trebuie să avem acest copil”, a povestit Kanye West.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest