Kanye West încearcă să divorțeze de Kim Kardashian de mai bine de doi ani! Reacția vedetei: „Înțeleg cuvintele sale”

 

Kanye West a anunțat prin intermediul unui mesaj pe Twitter, pe care l-a șters ulterior, că încearcă sa divorțeze de Kim Kardashian de mai bine de doi ani! După anunțul controversat, soția rapper-ului a reacționat!

Kanye West este personajul cel mai controversat din showbiz-ul internațional. Chiar și așa, ultimul anunț făcut precum că ar vrea să divorțeze de Kim Kardashian, de mai bine de doi ani, a reușit să ia în surprindere pe toată lumea.

Cei doi au împreună patru copii și păreau să aibă o relație solidă, mai ales că în fața camerelor de filmat, mereu se afișau ca familia perfectă. Kanye West și Kim Kardashian sunt căsătoriți de șase ani, însă în ultimul mesaj scris pe Twitter, rapper-ul a dezvăluit că încearcă să divorțeze de soția sa de mai bine de doi ani. motivul?

„Am încercat să divorţez de când Kim s-a întâlnit cu Meek la Warldolf pentru reforma închisorilor, a transmis Kanye West pe Twitter.

Potrivit presei internaționale, Kanye West face referire la o întâlnire din noiembrie 2018, dintre soția sa și rapper-ul Meek Mill, după ce aceștia s-au întâlnit la hotelul Waldford pentru a participa la o coinferință despre reforma justiției penale, în L.A.

Reacția lui Kim Kardashian

Kim Kardashian a reacționat pentru prima dată după seria de postări ciudate făcute de Kanye West. Vedeta susține că soțul ei suferă de o tulburare bipolară și cere compasiune și empatie pentru problemele mintale cu care se confruntă rapper-ul.

"Dupa cum știți mulți dintre voi, Kanye are o tulburare bipolară. Cei care sunt apropiați de Kanye îi cunosc inima și înțeleg cuvintele sale, care nu reflectă intențiile sale. Rog fanii și mass media să dea dovadă de compasiune și empatie pentru a trece peste asta", a scris ea pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest