Karmen Minune a trăit un coșmar de neimaginat, în miezul nopții! Părăsită de soț și lăsată fără copil!

 

Karmen Minune a trăit coșmarul vieții sale... la propriu! Artista s-a trezit plângând, după ce toată noaptea a fost chinuită de imaginea că soțul ei, Bogdan Căplescu, a părăsit-o și a luat și copilul cu ei!

Fiica lui Adrian Minune este una dintre cele mai iubite artiste din showbiz-ul românesc. Iar pentru că vrea să fie mereu în legătură strânsă cu admiratorii săi, cântăreața este extrem de activă pe social media, acolo unde povestește lucrurile care i se întâmplă în viața personală.

Astfel că artista a detaliat coșmarul pe care l-a avut, recent, și concluzia pe care a tras-o atunci când a conștientizat că este doar un vis de noapte. „Vreau să vă spun ceva foarte personal, dar care m-a făcut pe mine să trag niște concluzii serioase. Azi-noapte am avut un vis în care se făcea că Bobo, soțul meu, își găsise pe altcineva și era foarte fericit. Și nu știu cum îmi luase și fata. M-am trezit plângând”, a spus artista pe Instagram. 

Karmen a realizat că poate renunța la orice pe lumea asta, în afară de familia pe care o are și pe care o iubește enorm. Cântăreața a mărturisit că poate trăi fără succesul, faima și banii pe care îi are, dar nu ar putea supraviețui nicio secundă fără soțul și fiica ei.

„Imaginați-vă cum ar fi să pierdeți lucrul ăsta, care pentru mine e vital. M-a trezit plângând, a fost foarte nasol. Trebuie să apreciem mult mai mult oamenii din jurul nostru și să le spunem mai des că-i iubim”, a continuat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest