Karmen Simionescu, mărturisiri în exclusivitate la Antena Stars: „Am avut parte de neplăceri, de prieteni falși”

 

Fata lui Adrian Minune a dat cărțile pe față și a făcut o serie de dezvăluiri în legătură cu cei care o înconjoară. Karmen Simionescu a declarat că s-a simțit trădată de cei pe care-i credea prieteni.

 

Karmen Simionescu s-a caracterizat drept o persoană extrem de sensibilă, motiv pentru care a suferit cumplit atunci când cei pe care-i credea apropiați au trădat-o! În exclusivitate la Antena Stars, cântăreața a dezvăluit cum s-a comportat în anumite situații limită din viața ei.

 

„Eu sunt foarte sensibilă așa, sunt foarte umană, empatizez cu toată lumea, ascult pe toată lumea și dacă cineva simte să-mi împărtășească o problemă, eu sunt genul care ascultă. Nu sunt distantă, odată ce mă împrietenesc cu cineva, eu sunt deschisă și probabil asta a și fost problema mea de-a lungul timpului”, a spus artista.

 

Fata lui Adrian Minune a dezvăluit că s-a simțit trădată în numerose ocazii, chiar dacă a fost deschisă cu mulți dintre cei care i-au trecut pragul casei. Ea a mai spus că, la fel cum se întâmplă și în viața oamenilor obișnuiți, și lumea vedetelor din care face parte e presărată cu numeroase trădări.

 

„Am avut parte de neplăceri, de prieteni falși, asta se întâmpla poate oricărui om, cu atât mai mult unui om care e în fața luminilor și care este de partea cealaltă a ecranelor. Oamenii au impresia că tot ce e în jurul tău strălucește și este apetisant să fi înconjurat de oameni care sunt în lumina reflectoarelor. Oamenii au impresia că noi suntem de fier, că noi nu avem probleme în viața noastră sau poate n-avem neplăceri, noi nu avem zile proaste sau necazuri și de aici se ajunge să te trateze ca și cum ai fi ceva artificial. Mulți prieteni din viața mea au făcut asta”, a afirmat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest