Kate Middleton i-a făcut un compliment neașteptat Prințului William, în cadrul unei ceremonii: „Este foarte, foarte sexy”

 

Kate Middleton și Prințul William formează unul dintre cele mai celebre cupluri din lume. Chiar și așa, puține au fost momentele în care și-au exprimat afecțiunea, în public, astfel că noile informații despre soții regali au luat prin surprindere pe toată lumea.

Prințul William și Kate Middleton sunt fericiții părinți a trei copii minunați, iar împreună formează o familie fericită și extrem de admiratăîn întreaga lume. Povestea lor de dragoste a început chiar în copilărie, când Ducele de Cambridge avea doar 9 ani și a mers la școala Ducesei pentru un meci de hockei.

În ciuda întâlnirii de atunci, destinele lor aveau să se unească, cu adevărat, în 2001, când au devenit prieteni, dat fiind că studiau la aceeași universitate. Iar ulterior au devenit protagoniștii unei frumoase poveste de dragoste pe care au întrerupt-o după patru ani.

La trei ani distanță de separare, în iunie 2010, Kate Middleton și Prințul Willian s-au întâlnit în cadrul petrecerii organizate cu ocazia încheierii stagiului Prințului, fiind și momentul în care s-au împăcat. După patru luni, cei doi s-au logodit în Kenya.

„Nu am plănuit nimic dinainte. Pur și simplu am știut că vreau să fie o atmosferă plăcută unde o fac și am vrut să însemne și altceva înafara ideii de logodnă”, declara Prințul William după anunțarea logodnei. 

Kate Middleton i-a făcut un compliment neașteptat Prințului William

În 2006, când se aflau la începutul relației, Kate Middleton i-a făcut un compliment total neașteptat Prințului William despre care abia acum s-a aflat. Fascinată de modul în care Prințul arăta în uniformă militară, Kate a făcut o serie de comentarii delicioase, în cadrul unei ceremonii organizate cu ocazia absolvirii Acadamiei Royal Air Force de către William.

„Îl iubesc atunci când este îmbrăcat în uniformă. Este foarte, foarte sexy”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest