Katy Perry a vrut să se sinucidă, după ce s-a despărțit de Orlando Bloom! „Toate astea m-au distrus”

 

Katy Perry a fost la un pas de sinucidere, după ce s-a despărțit de Orlando Bloom, viitorul tată al copilului ei! Artista internațională a făcut dezvăluiri șocante despre cea mai neagră perioadă din viața ei!

Katy Perry trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Artista urmează să devină mamă pentru prima dată, iar tatălui copilului său este Orlando Bloom, bărbatul cu care este într-o relație de mai bine de trei ani.

Chiar și așa, lucrurile nu au fost întotdeauna tocmai roz între cei doi. După un an de relație, Orlando Bloom s-a despărțit de Katy Perry, lucru care a afectat-o profund emoțional pe artistă. Pe lângă separarea de partener, cântăreața nu o ducea bine nici pe plan profesional, moment în care a clacat și a fost la un pas de sinucidere.

 „Cariera mea se afla pe o pată ascendentă și tot urca, apoi a coborât, nu mult din perspectiva altora. Dar pentru mine momentul acela a fost precum un seism puternic. Am dat atât de mult, m-am consumat și pur și simplu toate acestea m-au distrus. Mă despărțisem de iubitul meu care acum va fi tatăl copilului meu… Și apoi eram atât de încântată că voi da lovitura cu următorul album. Dar validarea nu m-a dus acolo sus, așa că m-am prăbușit”, a spus Katy Perry la SiriusXM CBC.

După multe bariere psihice pe care a fost nevoită să le depășească, Katy Perry a mărturisit că acum este mult mai bine, iar secretul vindecării sale a fost credința în Dumnezeu.

Katy Perry și Orlando Bloom s-au despărțit în 2017, însă s-au reîmpăcat la scurt timp după, iar în prezent urmează să devină părinți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest