Katy Perry şi-a amânat nunta de teama coronavirusului! Plănuise o petrecere cu 150 de invitaţi, dar au sistat totul/ VIDEO

 

O altă vedetă este îngrozită de virusul ucigaş care a băgat spaima în întrega lume. Katy Perry a decis să îşi amâne nunta de teama coronavirusului. La numai o zi după ce a anunţat că va fi mămică, artista a luat hotărârea ca nunta care ar fi trebuit să aibă loc în luna iunie, în Japonia, să fie amânată.

Katy Perry şi Orlando Bloom au planificat o ceremonie deosebită, cu 150 de invitaţi în destinaţia preferată a artistei, însă virusul ucigaş le-a dat planurile peste cap celor doi, îngroziţi de bilanţul negru care creşte considerabil de la o zi la alta.

Fericirea i-a fost umbrită de virusul ucigaş. Surse apropiate apropiate din anturajul artistei au mărturisit că atât Katy Perry, cât şi Orlandon Bloom abia aşteptau să facă marele pas, dar din teama de a nu-şi pune vieţile în pericol, au fost nevoiţi să anuleze pentru moment, ceremonia.

"Katy era chiar încântată să se căsătorească însărcinată. Amândoi erau atât de fericiți că toate detaliile pentru nuntă au fost puse la punct, la timp, însă au decis amâne deocamdată ceremonia din cauza coronavirusului", susţine surse apropiate, pentru presa internaţională. 

De ce Japonia

În urmă cu ceva timp, Katy Perry a fost invitată în cadrul emisiunii : Jimmy Kimmel Live, unde mărturisea că una dintre civilizaţiile sale preferate sunt japonezii, aşa că nu este de mirare de ce a ales destinaţia aceasta ca să celebreze unirea destinului cu Orlando Bloom.

"Sunt obsedată de japonezi", declara bruneta la Jimmy Kimmel Live, în anul 2012. "Iubesc tot ce are legătură cu ei, sunt niște oameni minunați", a completat ea. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest