Katy și Ionuț au plecat ca un cuplu de pe Insula Iubirii și s-au despărțit în România! „De ce să vorbesc prostii, îi scriam lui Marius!”

 

Încurcate mai sunt căile dragostei. Deși au dat impresia că au făcut față tentațiilor de pe Insula Iubirii, Katy și Ionuț s-au despărțit la puțin timp de la revenirea în țară din cauza ispitei Marius.

 

Când au părăsit Insula Iubirii, împreună, Katy și Ionuț păreau cel mai puternic cuplu. Dar iată că aparențele înșeală, pentru că fata, revenită în România, nu a reușit de niciun fel să și-l scoată din minte pe ispita Marius. Iar totul nu a rămas la stadiul de gând, ci a încercat să ia legătura cu el și să aibă o relație.

 

„Eu cu Marius ne-am apropiat puțin mai mult, față de ceilalți, cu care eram pe distracții. Voiam să mai vorbesc cu el, să păstrăm legătura și după insulă. Nu mai doream să revin unde am muncit ca și livrator. Mai aveam și interviul la o corporație, în București. Ionuț trebuia să se întoarcă la Constanța, la muncă și am decis să ne despărțim. Nu am de ce să vorbesc prostii, îi scriam. Omul mi-a zis: nu avem nicio treabă”, a povestit tânăra la 6 luni distanță de la experiența avută la Insula Iubirii.

 

După ce a rupt relația cu Ionuț, a primit un refuz și din partea ispitei masculine: „Ea a fost cea care m-a căutat. Am aflat că s-a despărțit și de Ionuț. A urmat o perioadă de timp, nu foarte lungă, în care ea îmi propunea să ne vedem, să țină legătura cu mine. Am făcut-o să înțeleagă că eu nu-mi doresc o relație cu ea și faptul că nu și-a asumat pe Insulă m-a deranjat, m-am simțit mințit. Am luat decizia de a-I spune că sunt cu cineva împreună, să înțeleagă că nu sunt interesat”.  

 

Între timp, după vreo două săptămâni de pauză, Katy a reluat legătura cu Ionuț, care are opinia lui vis-à-vis de situație: „Nu s-a despărțit de mine din cauza lui Marius. Cumva a intrat pe cursul vieții, am venit puțin debusolați de-acolo. Individual am fost mai puțin detașați, timp de două săptămâni”. Marius gândește un pic diferit: „Nu știu dacă s-ar fi întors la Ionuț, dacă eu mi-aș fi dorit o relație cu ea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest