Keo, tată pentru a doua oară? Detaliul care a ridicat semne de întrebare/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Keo va deveni tată pentru a doua oară? Ce detaliu a ridicat semne masive de întrebare în rândul admiratorilor artistului?

Chiar dacă începutul relației lor nu a fost unul tipic, Keo și Misty au reușit să treacă peste toate obstacolele pe care le-au întâlnit de-a lungul poveștii lor de dragoste. Cei doi au devenit și părinții unei fetițe minunate pe nume, Arya, care a făcut un gest care i-a pus pe admiratorii celor doi artiști pe gânduri.

Misty a publicat pe contul său de socializare o imagine în timp ce se afla în brațele lui Keo, iar Arya îi ține mâna pe burtică, semn că micuța este tare fericită de ce anume ascunde blondina acolo.

Dar nu doar noi am sesizat acest detaliu, ci și admiratorii lui Misty care nu au întârziat cu comentariile de felicitări. ”Hmmm... ai sa-mi spui ceva? un bebe nou, ceva?♥️/ Heiii iubitoo... mai urmeaza un bebit??️/ Felicitaaaaaaari! 😍🥰🥰🥰🍼/ Din nou însărcinată? Felicitări 😘/ Ce frumos, felicitări din suflet 🤗😘/ Mânuța Aryei pe burtica indica ceva...🤱🏽, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap

Recent, Keo și Misty au dezvăluit că anul acesta și-ar fi dorit să meargă în Elvenția, acolo unde sunt părinții artistei, însă nu au mai reușit, din cauza pandemiei de coronavirus. Chiar și așa, cei doi au mărturisit că au valorificat timpul petrecut în trei așa cum au știu mai bine.

”Aveam planuri de vacanță, ne doream să ajungem la bunici, în Elveția. Ei sunt plecați de vreo șase luni acolo și nu ne-am mai văzut”, a mărturisit Misty, în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest