Kevin Spacey, dat in judecată, după ce ar fi agresat sexual doi băieți de 14 ani!

 

Kevin Spacey a fost dat în judecată de doi bărbați, după ce aceștia au susținut că au fost agresați de acor pe când aveau vârsta de 14 ani, în anii 1980, potrivit presei internaționale.

Kevin Spacey, unul dintre cei mai străluciți actori de la Hollywood, este protagonistul unui scandal colosal, după ce pe numele acestuia au fost făcute două plângeri de agresiune sexuală.

Anthony Rapp, unul dintre reclamanți, a dezvăluit că actorul l-a invitat pe acesta la o petrecere în apartamentul lui, in 1986, după care l-a dus în patul lui. Bărbatul a mărturisit că a reușit să fugă în baie și să se sustragă din apartament.

Cel de-al doilea reclamant, identificat ca C.D. a mărturisit că l-a întâlnit pe Spacey, după ce la vârsta de 12 ani s-a înscris la cursurile lui de actorie, în 1981.

Potrivit plângerii, agresiunea a avut loc peste doi ani când s-au reîntâlnit, din nou, iar Kevin Spacey l-a invitat în apartamentul lui și au întreținut relații sexuale în mod repetat. La ultima întâlnire, băiatul a refuzat și a reușit să plece din locuința starului de la Hollywood.

Au suferit traume psihologice din cauza abuzurilor

Documentele înainte prezintă că cei doi bărbați abuzați au suferit mari traume psihologice din cauza agresiunilor sexuale la care au fost supuși de Kevin Spacey. În urmă cu trei ani, când Rapp a făcut primele acuzații, actorul a spus că nu își amintește incidentul, însă dacă a avut loc cu adevărat, a fost cauzat de consumul excesiv de alcool.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest