Kim Kardashian, detalii picante despre partidele de sex cu Kanye West: „Eram într-un avion”

 

Kim Kardashian și Kanye West reprezintă cel mai mediatizat cuplu din lume, însă când vine vorba de intimitate, cei doi sunt extrem de discreți despre ce se întâmplă în spatele ușilor dormitorului lor. Dar din când în când mai oferă mici detalii despre partidele de sex, așa cum a făcut-o de data aceasta bruneta!

Kim Kardashian a oferit amănunte picante despre partidele de sex pe care le are cu Kanye West, în cadrul unui interviu pe care l-a oferit recent. Diva a dezvăluit că zodiile au jucat un rol foarte important în viața lor sexuală, pe care a descris-o ca fiind un „excepțională”.

Mai mult de atât, vedeta a mai mărturisit că una dintre cele mai mari fantezii ale sale pe care și le satisface este sexul în mijloace de transport în comun. Fantezie care este împărtășită și de soțul ei, Kanye West.

Kim Kardashian a povestit un episod în care s-a iubit nebunește cu Kany West, într-un avion. Iar pentru că mijlocul de transport aerian era unul privat, nu au existat și „martori” la fața locului.

„Nu vă îngrijorați, eram într-un avion privat. Nu cred că aș fi genul care să aleagă unul public.”, a spus Kim Kardashian.

Kim Kardashian a mai dat din casă și a mărturisit că medicul i-ar fi recomandat ca înaintea fiecărui act sexual, să se întindă pentru 10-20 de minute. În cadrul interviului, vedeta a făcut o glumă față de jurnaliști, spunându-le că tocmai făcuse sex chiar înainte sa se întâlnească cu ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest