Kim Kardashian vrea să se despartă de Kanye West: „E mult de gestionat pentru o singură persoană”

 

Relația dintre Kim Kardashian și Kanye West se află într-un punct critic, din cauza schimbărilor radicale de comportament ale rapper-ului din ultima vreme, motiv pentru care bruneta a început să se gândească serios la despărțirea de artist.

Kanye West i-a șocat pe atât pe admiratorii din întreaga lume, cât și pe cele mai apropiate persoane ale lui, prin acțiunile pe care le-a făcut, în ultima perioadă. Printre aceștia se numără și soția sa, Kim Kardashian West care este extrem de îngrijorată în ceea ce îl privește pe partenerul său.

Kim încearcă să fie cât mai puternică cu putință, dar este îngrijorată în ceea ce îl privește, ceea ce o face să se simtă blocată. În ceea ce privește viitorul, ia în continuare în considerare toate opțiunile, dar nu vrea să îl părăsească pe Kanye într-un moment dificil.”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului pentru Hollywood Life.

Deși nu este pregătită încă să se despartă oficial de Kanye West, sursa menționată anterior a dezvăluit că nu de puține ori Kim Kardashian, s-a gândit la o separare, cel puțin, temporară, de soț, fiindu-i foarte greu să gestioneze tot ce se întâmplă cu partenerul său.

„Bineînțeles, orice gând i-a trecut prin minte în ceea ce privește această situație, pentru că ce se întâmplă e foarte mult pentru o singură persoană de gestionat. Spune tuturor despre Kanye că este sufletul ei pereche și îl iubește într-adevăr mai mult ca pe oricine. Întreaga situație este tristă”, a mai spus sursa menționată anterior.

Recent, Kanye West a șocat pe toată lumea după ce a postat o serie de tweet-uri în care a vorbit despre cum sunt tratați oamenii de culoare în industria muzicală. În semn de revoltă pentru comportamentele nedrepte cu care s-au confruntat colegii săi din industrie, rapper-ul a urinat pe premiul său Grammy aruncat într-un vas de toaletă.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest