Kira Hagi a renunțat la visul american pentru România: ”De aceea m-am întors”

 

Fata lui Gică Hagi a explicat de ce numele pe care-l poartă nu este deloc o povară pentru ea, ci din contră, o binecuvântare.

 

Kira Hagi a ales să practice o meserie total diferită față de cea a părintelui său celebru. Nu a ales sportul, ci actoria. Astfel, fata lui Gică Hagi a plecat la Hollywood pentru a-și urma visul american. Recent, cariera ei a luat o turnură neașteptată, întrucât s-a decis să revină în România pentru a juca într-un serial TV. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, actrița a explicat de ce s-a abătut de la planul inițial și a revenit pe meleagurile natale.  

 

„Am primit un rol aici în România și de aceea m-am și întors, pentru a-mi practica meseria. Lucrez din ce în ce mai mult. Pentru orice actor este important să ai constanță, să lucrezi în fiecare zi. (...) Am plecat ca să rămân în America, doar că am realizat acolo că vreau să trăiesc nu visul american, ci visul meu.”, a spus Kira Hagi, pentru Antena Stars.

 

Actrița a mai spus în cadrul interviului că numele pe care-l poartă nu este deloc o povară pentru ea, ci din contră, îi dă multă putere. „Nu este o presiune mai mare. Este o onoare și o binecuvntare să port numele pe care îl port pentru că este muncit și mă încurajează să fiu mai determinată, mai competitivă și mai ambițioasă. Aș putea să scriu o carte cu câte sfaturi mi-a dat tata, dar cel mai important și ce mi-au spus ambii părinți este să iubești ceea ce faci.”, a punctat actrița, care va apărea în curând și în primul ei serial de televiziune, la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest