Klaus Iohannis este oficial noul președinte al României! Ce a spus în jurământul său de învestire pentru cea mai înaltă funcție în stat?

 
+2 click pentru
galerie

Klaus Iohannis a depus jurământul de învestire în funcţia de preşedinte al României, astăzi, la Parlament. A avut loc o ședință solemnă comună a Senatului și a Camerei Deputaților, iar președintele ales a spus că este recunoscător și onorat pentru încrederea pe care i-au acordat-o românii la alegerile prezindențiale.

"Stau aici în faţa dumneavoastră conştient de miza acestui moment pentru viitorul României. Sunt recunoscător şi onorat de încrederea cetăţenilor. Voi fi preşedintele tuturor românilor. România lucrului bine făcut este angajamentul luat şi cu care pornesc pe acest drum. Vreau ca la final de mandat oamenii să vadă că am făcut legi durabile, instituţii solide. Trebuie să ne apucăm de treabă. Lucrurile nu se vor întâmpla peste noapte. La fiecare etapă vom avea de înfruntat capcane. Se vorbeşte mult în aceste zile despre aşteptări. Momentul în care clasa politică începe să se ridice la înălţimea aşteptărilor nu e departe. România lucrului bine făcut este angajamentul pe care mi l-am luat în faţa oamenilor. Îmi propun ca la finalul mandatului meu de preşedinte, România să fie climatul calmului dat de libertatea de a alege", a declarat Klaus Iohannis, în Parlament.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest